WISE Közép-Európa Egyesülete

   összefogjuk a Hubbard Menedzsment Rendszert
használó szervezeteket

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok      MAKH   Kapcsolat

Főoldal

Szerzői jogok

 

L. Ron Hubbard

Tagsági adatok

Könyveink

Hírek

Tagjainkról

Csoportok

WISE elnökének blogja

Kapcsolat

 

 

 

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok      MAKH    Kapcsolat

Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Libraryt, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk L. Ron Hubbard szerzői joggal védett műveiből.

 

Hálás köszönet illeti a Nemzetközi Szcientológia Egyházat, amiért engedélyezte, hogy részleteket közöljünk Nemzetközi Szcientológia Egyházat szerzői joggal védett műveiből.

 

A WISE, a WISE logó és az Anyaoroszlán és kölykei szimbólum, a PROSPERITY logó, az EFFECTIVE MENEDZSMENT KÖZPONT, az ADMIN KNOW-HOW MINTAKÉPE bejegyzett védjegyek, szolgáltatási jegyek és kollektív tagsági jegyek, amelyek a World Institute of Scientology Enterprises International, Los Angeles, Kalifornia, USA tulajdonában vannak.

 

A TIGRIS logó bejegyzett védjegy és szolgáltatási jegy, amely a Hubbard College of Administration International, Los Angeles, Kalifornia, USA tulajdonában van, használata annak engedélyével történik.

 

SZCIENTOLÓGIA, OEC, HUBBARD, L. RON HUBBARD ALÁÍRÁS, bejegyzett védjegyek és márkanevek, amelyek a Religious Technology Center, Los Angeles, Kalifornia, tulajdonában vannak és használatuk annak engedélyével történik.

 

A SZCIENTOLÓGUS egy kollektív tagsági jegy, amely a kapcsolódó Szcientológia alkalmazott vallásos filozófia egyházai és missziói tagjait jelöli.

 

Minden anyagot, amely elérhető ezeken az oldalakon a szerzői jogi törvények és a nemzetközi szerzői jogi megállapodás rendelkezései védenek. Ezt az anyagot az Internet oldalra a szerzői jog tulajdonos helyezte el, abból a kizárólagos célból, hogy ennek az oldalnak a felhasználói átnézzék ezeket az anyagokat. A felhasználók nincsenek feljogosítva, hogy továbbadják ezen anyagok bármelyikét, bármilyen formában, elektronikus vagy mechanikus formában, magába foglalva az adattárolási és visszakereső rendszereket, felvételt, nyomtatást vagy fotokópiát.

 

Az ezeken a lapokon bemutatott anyagok másolásához vagy újra felhasználásához szükséges engedélyek miatt vegye fel a kapcsolatot az alábbiakkal:

 

WISE Közép-Európa Egyesület

1031 Budapest,

Nánási u. 1/C

Hungary

info@wise.hu

 

Mi a Szcientológia?

© 1996-2003 Nemzetközi Szcientológia Egyház

Minden jog fenntartva.

 

A Szcientológia kézikönyve

(c) 1994 L. Ron Hubbard Library

Minden jog fenntartva.

 

© 2011 WISE Közép-Európa Egyesülete. Minden jog fenntartva!

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok     MAKH   Kapcsolat